Κατερίνα Καινούργιου: Θα βγω με μαγιό τη Δευτέρα στην εκπομπή αν…

H Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της ανέφερε ότι αν η Φινλανδία κερδίσει τη Eurovision αύριο Σάββατο, θα φορέσει το μαγιό της και θα καλημερίσει τους τηλεθεατές.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή το έκτακτο, live του J2US, η ίδια ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει έναρξη τραγουδώντας Sertab. Εκείνος μάλλον της είπε αυτό που ήθελε να ακούσει, ωστόσο δεν έμεινε στη μεταξύ τους συζήτηση, αλλά προχώρησε σε… «δημόσιο challenge» με τον κολλητό της.

«Δεν με νοιάζει δεν ξέρω τίποτα, ούτε ο Κοκλώνης ούτε ο Θέμης μου λένε τίποτα, γιατί φοβούνται μη μου ξεφύγει στον αέρα…. Έχω πει στον Κοκλώνη, σε παρακαλώ θέλω να κάνεις τη Sertab. Μου λέει “ναι ρε τη Sertab θα κάνω”, αλλά μάλλον με δουλεύει. Αν κάνει τη Sertab θα βγω με μαγιό τη Δευτέρα. Και Φινλανδία και Sertab με μαγιό», είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου βάζοντας το… challenge στον κολλητό της φίλο.

«Ο Νίκος Κοκλώνης θα κάνει διάφορα. Θα τον δείτε σε θρυλικές εμφανίσεις της Eurovision. Δεν ξέρω αν θα κάνει τη Sertab και θα έχουμε και βαθμολογία κοινού και κριτικής επιτροπής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Eurovision» αποκάλυψε παρουσιάστρια.