Κατερίνα Καραβάτου για την προσωπική της ζωή: «Θα μιλήσω δημόσια αν πρώτα είμαι βέβαιη»

Η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε στα backstage του «My Style Rocks» η κάμερα του Happy Day. Η παρουσιάστρια του show μόδας μίλησε για το πώς νιώθει όταν έρχεται στην επιφάνεια η προσωπική της ζωή, ενώ ξεκαθάρισε ότι για να δημοσιοποιήσει μια σχέση της θα πρέπει να νιώθει σίγουρη και πρώτα να έχει μιλήσει στα παιδιά της.

«Νιώθω αμήχανα όταν έρχεται η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Δε μιλάω γι’ αυτό. Έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι τη στιγμή που θα μιλήσω για κάτι, θα είναι η στιγμή που θα είμαι βέβαιη για κάτι και θα το ξέρουν τα παιδιά μου πριν το μάθει ο οποιοσδήποτε» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Βγήκε ένα ποστ χθες που έλεγε ότι υπάρχει ένας Τούρκος που σε διεκδικεί με ανθοδέσμες, με γλυκά, αλλά το «κάστρο» Καραβάτου δεν πέφτει», ήταν ερώτηση που της είχαν κάνει δημοσιογράφοι, πριν από λίγες μέρες.

Η Κατερίνα Καραβάτου, με εμφανή αμηχανία, απάντησε: «Λοιπόν… Τώρα και κάστρο! Ωραία! Δεν κάνω δηλώσεις καθόλου γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεν θέλω». Στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε και με τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day.

Για τον Κρατερό Κατσούλη είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη ζευγάρι διαρρηκτών στη Νέα Πέραμο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Νωρίτερα η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Διαδικτυακή απάτη – Παρίσταναν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και απέσπασαν 28.000€
8 Φεβρουαρίου, 2025
«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη
8 Φεβρουαρίου, 2025
Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Έγγραφο για το «μπάζωμα» του χώρου – Πότε δόθηκε η εντολή για τη μεταφορά των χωμάτων
8 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας 41χρονου που «κατέληξε» στο τροχαίο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστά την επόμενη εβδομάδα τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη, Αμοργό – «Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα με πολύ έντονο ρυθμό»
8 Φεβρουαρίου, 2025
Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι – Τον ενοχλούσε το κλάμα του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
8 Φεβρουαρίου, 2025