Κατερίνα Στεφανίδη: «Το πρόβλημα στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό είναι αυτοί» – Το ξέσπασμα της αθλήτριας

Σοβαρές καταγγελίες για φραστική παρενόχληση έκανε η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

H Στεφανίδη με ανάρτηση στα social media της, αναφέρεται σε άτομα που σχολίασαν με δεικτικό τρόπο το πόσο τρώει, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βόλο.

«Τι πρέπει να πετύχω σαν αθλήτρια για να μην έχω τον κάθε άσχετο να μου λέει τι και ποσό να τρώω; Αν αυτό το ζω εγώ μετά από ότι έχω πετύχει τα τελευταία 20 χρόνια τι ζει το κάθε παιδί που περνάει εφηβεία; Ή η κάθε γυναίκα ή άντρας, αθλήτρια ή αθλητής που δεν τολμάει να αντιμιλήσει στον καθένα που δίνει την ανεπιθύμητη γνώμη του; Να μην σκεφτώ πόσα ταλαντούχα παιδιά σταμάτησαν τον αθλητισμό γιατί είχαν έναν τέτοιο προπονητή να τους λέει ότι δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους γιατί ζυγίζουν 1 κιλό παραπάνω.

»Νομίζετε ότι το πρόβλημα στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό είναι οι εγκαταστάσεις; Κάνετε λάθος. Το πρόβλημα στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό είναι αυτοί. Αυτοί που παραλίγο να καταστρέψουν τη δική μου καριέρα. Αυτοί που παραλίγο να καταστρέψουν την καριέρα του @manolo . Αυτοί που αντί να μάθουν από τις επιτυχίες μας συνεχίζουν τον χαβά τους».