Κατερίνα Στικούδη: «Σφουγγαρίζω με τις ώρες»

Στην κάμερα του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε πόσο υστερική είναι με την καθαριότητα.

«Σφουγγαρίζω με τις ώρες στο σπίτι. Τώρα με την καραντίνα δεν υπήρχε γωνίτσα που δεν ξεσκόνισα… Μου αρέσει να έχω τον άντρα μου να τον περιποιούμαι, να τον φροντίζω, να τον προσέχω, γι΄ αυτό κι εκείνος κάνει πράγματα για μένα που δεν μου αρέσει να κάνω μες στο σπίτι… μαγειρεύει. Κάπως έχουμε μοιράσει τις δουλειές» εξήγησε μιλώντας για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Και συνέχισε για την καταδυνάστευση των γυναικών από την εικόνα τους: «Εμείς αναγκαζόμαστε σε όλους τους ρόλους να είμαστε τέλειες, αψεγάδιαστες, να μην έχουμε ούτε ένα σπυράκι, να μην έχουμε ένα κιλό παραπάνω, ενώ ένας άντρας με κοιλίτσα είναι γοητευτικός. Δεν ισχύει το ίδιο και για μας. Νομίζω ότι δεχόμαστε πίεση όσον αφορά το θέμα της εικόνας κάτι που δεν μας βοηθάει δυστυχώς».

Όσο για το My Style Rocks δήλωσε: «Ήταν τόσο κουραστικό που κοιμόμουν βαμμένη, χτενισμένη, ξάπλωνα μια δυο ώρες και πήγαινα έτσι. Είχα μαξιλάρι και κουβέρτα στο αυτοκίνητό μου και αν είχα μισή ωρίτσα, καθόμουν μες στο αυτοκίνητο και κοιμόμουν.(…) Λογικά θα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη η ίδια ομάδα με το καλό. Μάλλον θα είμαστε ολόκληρο το team. Θα δούμε…».

-Ad-