Κατερινόπουλους: «Εσύ κύριε μπαμπά, πονάς; Αν ήμουν Μάνος, θα της έβγαζα τα μάτια»

Νέες σπόντες κατά του πατέρα των τριών παιδιών, από τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής αντιδράσεις του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο πρώτος που θα έπρεπε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής είναι ο πατέρας», ανέφερε αρχικά.

«Εσύ κύριε μπαμπά, πονάς; Ναι ή όχι; Εγω θα επιχειρούσα να της βγάλω τα μάτια, καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να γίνει το δικαστήριο», πρόσθεσε.

Πάτρα – Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: Αυτή δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει

Μετά τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας ο πατέρας της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει περάσει και από το σπίτι τους στην Πάτρα.

Μάλιστα την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν στην Αθήνα, όμως το βράδυ πήγε στην Πάτρα και μάλιστα πέρασε από το σπίτι όπου μεγάλωνε τα τρία παιδιά μαζί με τη γυναίκα του που κατηγορείται για τον φόνο του ενός από αυτά.

Σύμφωνα με το Star ο Μάνος Δασκαλάκης είδε το οργισμένο πλήθος να έχει κατακλύσει τον δρόμο έξω από το σπίτι και ήταν αδύνατο να πλησιάσει περισσότερο και μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στο δικηγόρο του για να βρεθούν και φαίνεται πως του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι «σοκαρισμένος» και δεν μπορεί να πιστέψει τις εξελίξεις.

Μάλιστα ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας, φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν

Κατερινόπουλος: «Πού είναι το πατρικό ένστικτο; Έχασες τρία παιδιά»
Αναφερόμενος στη στάση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος συγκλονίζει και αφήνει αιχμές πως η υπόθεση του θανάτου των παιδιών είναι πιο περίπλοκη από όσο πιστεύουμε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star τόνισε χαρακτηριστικά: Με συγχωρείς Μάρα, αλλά θα βγάλω μαλλιά. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι “εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα”, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;

Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!

-Ad-