Κάθειρξη 12 ετών σε κομμωτή στη Ρόδο – Ασελγούσε σε παιδιά ενώ έκαναν μπάνιο

Ένοχος για τέσσερις περιπτώσεις αποπλάνησης παιδιών ηλικίας 4 έως 11 ετών που ανήκουν στο συγγενικό του περιβάλλον, κρίθηκε 70χρονος κομμωτής, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης το 2014 έπειτα από καταγγελία μίας μητέρας ότι ο 70χρονος ασελγούσε στις μόλις 7 και 11 ετών κόρες της.
Με βάση όλα όσα της είχαν αποκαλύψει τα παιδιά, ο άνδρας συνήθιζε να ασελγεί σε βάρος τους όταν εκείνα έκαναν μπάνιο.

«Τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά. Ναι, τα κορίτσια έρχονταν καθημερινά στο σπίτι, αλλά ουδέποτε υπήρξε άγγιγμα ή χάιδεμα με πονηρό σκοπό», ισχυρίστηκε ο 70χρονος.

Η 21χρονη σήμερα εγγονή του από τον πρώτο γάμο της συζύγου του ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο 77χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των τεσσάρων ετών, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του STAR.

«Ασελγούσε σε βάρος μου από τα τέσσερα έως τα 11 χρόνια μου. Όταν ήμουν μικρότερη με οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου για να με χαϊδέψει. Όταν ήμουν έξι ετών άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας που βρισκόμουν και μου έδειξε πως είχε ερεθιστεί», ισχυρίστηκε η 21χρονη καταγγέλλουσα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω επέβαλε στον 70χρονο κομμωτή ποινή κάθειρξης 12 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, υπό τον όρο της απαγόρευσης της επίσκεψης και διαμονής του σε χωριό της Ρόδου, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της εφέσεώς του.