Καθηγήτρια Πανεπιστημίου βρήκε φρικτό θάνατο σε ασανσέρ

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστόνης έχασε με τραγικό τρόπο της ζωής της, όταν ο ανελκυστήρας της οικίας της έπεσε στο κενό, αιχμαλωτίζοντας το σώμα της μεταξύ των ορόφων.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικό δίκτυο, γείτονας που είδε το πτώμα της μετά το μακάβριο δυστύχημα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Η 38χρονη ακαδημαϊκός Carrie O’Connor είχε μετακομίσει πριν από μερικές εβδομάδες στη μοιραία πολυκατοικία της Βοστόνης. Εκείνη τη μέρα ανέβαινε με το ασανσέρ στο σπίτι της, κρατώντας ένα μεγάλο δέμα στα χέρια.

«Αυτό που είπε η γυναίκα μου ότι είδε ήταν τα χέρια μιας γυναίκας να κρατάνε ένα πακέτο», δήλωσε ο γείτονας Eric Carmichael.

«Άκουσα μια φριχτή κραυγή», είπε η γειτόνισσα Leanne Scorzoni, «βγήκαμε στον διάδρομο και είδαμε έναν άντρα που ήταν σε κατάσταση πανικού. Ούρλιαζε λέγοντας ‘‘είναι νεκρή, είναι νεκρή!’’. Είδε πράγματα που κανείς δεν πρέπει να δει ποτέ».

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS, ο ανελκυστήρας ήταν παλιός και πρέπει να τέθηκε κατά λάθος σε λειτουργία, πριν ακόμα ασφαλίσει η πόρτα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστά.

Η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα πέθανε από ασφυξία.

-Ad-