Καβάλα: «Θα φύγουμε μαζί για τον άλλο κόσμο» – Της έκλεισε μύτη και στόμα και την σκότωσε

Οι ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές είναι πια παρελθόν. Η 43χρονη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Καβάλας.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 43χρονης, η γυναίκα πριν από λίγες μέρες, είχε ζητήσει από το σύζυγό της να χωρίσουν, ενώ ο θείος της μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε:

«Μαλώνανε, αυτή ήθελε να φύγει από αυτόν. Ήθελε να τον χωρίσει και αυτός την τιμώρησε για αυτή την πρωτοβουλία. Εκεί μαζί πήγανε (στο φαρμακείο)… δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους…».

Ο θείος της ήταν και ο άνθρωπος που τη βρήκε μαζί με τον πατέρα της στο φαρμακείο, όταν η 43χρονη δεν απαντούσε στις κλήσεις που της έκανε η οικογένεια της….

«Ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο και κατεβήκαμε στο αμάξι μου και πήγαμε εκεί στο φαρμακείο. Λέει δεν νιώθω καλά πάμε λίγο, αυτοί μαζί είναι. Να μην συμβεί κάτι. Πήγαμε ήταν αργά πια» ανέφερε ο θείος της 43χρονης γυναίκας.

Το χρονικό ενός εγκλήματος
Ο 55χρονος συζυγοκτόνος την Πέμπτη το μεσημέρι, εμφανίστηκε στο φαρμακείο στις 2 το μεσημέρι…

Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, μέχρι που εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος για να πάρει τα φάρμακα του και ο 55χρονος συζυγοκτόνος τον έδιωξε…

Ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του με τα ίδια του χέρια, χωρίς να κανείς να ακούσει το παραμικρό. Όταν η οικογένεια της 43χρονης πήγε στο φαρμακείο, ήταν ήδη αργά.

«Θα φύγουμε μαζί για τον άλλο κόσμο»
Συγκλονίζει η φίλη της 43χρονης που όπως λέει στο LIVE NEWS, o 55χρονος συζυγοκτόνος έστειλε μήνυμα στο αδερφό της, λέγοντας ότι εκείνος και η αδερφή του θα φύγουν μαζί για τον άλλο κόσμο…

Ο κατηγορούμενος είχε στείλει μήνυμα στον αδερφό της, στην Αμερική που είναι, «εμείς οι δύο θα φύγουμε στον άλλο κόσμο.»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 55χρονος που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, ζήλευε τη σύζυγό του παθολογικά.

«Λέγανε πως την ζήλευε, πως την έλεγχε, στην καφετέρια έπαιρνε τηλέφωνο: «είναι εκεί δεν είναι;, είναι να στόρια ανεβασμένα, είναι κατεβασμένα», ήταν πολύ όμορφη και τη ζήλευε πάρα πολύ» αναφέρει φίλη του θύματος.

To φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο, ανέφερε η υπάλληλος του φαρμακείου του θύματος, που αποχαιρέτησε την 43χρονη με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΟΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη…» αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπάλληλος του φαρμακείου.

Ο 55χρονος που πραγματοποίησε την 20η γυναικοκτονία στους τελευταίους 17 μήνες, είχε δυο ανήλικα παιδιά με το θύμα ηλικίας 6 και 10 ετών.

Όλες οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 43χρονη γυναίκα, ωστόσο δεν είχαν γίνει καταγγελίες στην Αστυνομία για ακραία περιστατικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ασθενής στην Πάτρα το έσκασε από το νοσοκομείο και τον αναζητά η αστυνομία
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη 32χρονος στο Ρέθυμνο: Κατηγορείται ότι έκλεβε οικοδομικά υλικά – Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και γεννήτρια
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Καθαρή νίκη των Χριστιανοδημοκρατών – Προς συνασπισμό CDU/CSU – SPD
24 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον υπεύθυνο του μπαρ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Δικαστικοί λειτουργοί καθυστέρησαν να δώσουν έγκριση να ανοίξει ο ιατρικός φάκελός του – Τη Δευτέρα οι καταθέσεις των γονιών του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Είναι μια καλογραμμένη επιστημονική φαντασία», λέει ο πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης για το πόρισμα της Hellenic Train
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Τρακάρει το τρένο ξανά στο μυαλό μου και δεν προλαβαίνω» – Συγκλονίζει φοιτητής δύο χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025