Κεχαγιά για κυβέρνηση: Φθάνει πια, έχουν κουράσει με την πατριδοκαπηλία τους

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Παύλο Μαρινάκη.

Να βάλει τέλος στην πατριδοκαπηλία καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας στις χαρακτηρισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη για τη στάση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, βάζει τον εκπρόσωπό του να χαρακτηρίσει καθ’ έξιν πολιτικούς απατεώνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επειδή αξιώνουν τουλάχιστον την κύρωση των τριών πρωτοκόλλων συνεργασίας από την ελληνική Βουλή», αναφέρει η Βούλα Κεχαγιά.

«Φθάνει πια! Έχουν κουράσει με την πατριδοκαπηλία τους…», προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο σχόλιό της για τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Κατά τη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Π. Μαρινάκης χαρακτήρισε «προβληματική» τη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε μετανιώσει, έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη. Σεβόμαστε απολύτως τα όσα έχει υπογράψει η χώρα μας, όσα έχουν ψηφιστεί στο Κοινοβούλιο και έχουμε ως σοβαρό κράτος υποχρέωση να τα εφαρμόσουμε. Κάποιοι καθ’ έξιν πολιτικοί απατεώνες τολμούν και μιλούν για πολιτική απάτη που άλλα έλεγαν προεκλογικά σε πάρα πολλά ζητήματα και άλλα έκαναν μετεκλογικά».

«Είναι αξιοπερίεργη η σπουδή που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και μία μέρα μετά την απαράδεκτη επιλογή της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας. Αυτό που σκέφτηκε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μία μέρα είναι να επαναφέρει τα μνημόνια για τη Βόρεια Μακεδονία. Θα ήταν καλύτερο αυτή την περίοδο, με αυτή την στάση που ακολουθήθηκε από την πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας να έχουν ψηφιστεί τα μνημόνια αυτά; Μήπως ήταν καλύτερο τελικά που δεν είχαν ψηφιστεί μέχρι σήμερα;» σημείωσε ο Π. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Συνιστούμε στην αξιωματική αντιπολίτευση να έχει λιγότερη βιασύνη και να βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από την στείρα κομματική αντιπολίτευση».

Πηγή: ΑΠΕ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025