Κεχαγιά: Ιδού το Excel με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη που αποστείλαμε στο πρωθυπουργικό γραφείο

Να δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Με ανάρτησή της το βράδυ της Δευτέρας (3.6.24), λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, με ανάρτησή της η Βούλα Κεχαγιά δημοσιοποίησε το Excel που εστάλη από την Κουμουνδούρου στο Μέγαρο Μαξίμου, καλώντας τον πρωθυπουργό να ακολουθήσει το παράδειγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπόψη κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Παύλου Μαρινάκη. Ιδού το Excel που αποστείλαμε στο πρωθυπουργικό γραφείο. Παρακαλούμε όπως συμπληρωθεί και δημοσιοποιηθεί πριν από τις ευρωεκλογές με τα περιουσιαστικά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη για το 2023», αναφέρει στην ανάρτησή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μέγαρο Μαξίμου, καλώντας τον πρωθυπουργό να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές.