Κέιτ Μίντλετον: Πώς έγραψε τη δήλωσή της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για την μεγάλη μάχη μου δίνει.

Μόνη της έγραψε η Κέιτ Μίντλετον τη δήλωση μέσω της οποίας αποκάλυψε δημόσια τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, με στενή της φίλη να αναφέρει ότι έδρασε γρήγορα, προκειμένου να «κατευνάσει τα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία».

Η φίλη της είπε στους Sunday Times: «Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων. Ένιωθε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει ευθύνες. Ήταν αυτή που έγραψε κάθε λέξη και μάλιστα το έκανε πολύ γρήγορα».

Η Κέιτ προτίμησε να μιλήσει στο έθνος μέσω ενός βίντεο αντί να κάνει μια γραπτή δήλωση, καθώς θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος να μεταδοθούν τα συγκλονιστικά νέα.

Το Σάββατο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, δήλωσαν από κοινού ότι είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».