Κερατσίνι: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5χρονη – «Το παιδί είναι καλά»

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (27/2) στο Κερατσίνι, όταν ένα 5χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το παιδί συνοδευόμενο από τον πατέρα του, πήγαινε στο Νηπιαγωγείο. Λίγο πριν περάσει την πόρτα του σχολείου όμως έγινε το τροχαίο.

Το συμβάν

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν απέναντι από το 4ο Νηπιαγωγείο στην Οδό Πανόρμου, στις 08:30 το πρωί.

Το κοριτσάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από τα χέρια του μπαμπά της, με αποτέλεσμα ένα αμάξι που διέσχιζε τον δρόμο να την παρασύρει και να την τραυματίσει ελαφρά.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο «Παίδων» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του Νηπιαγωγείου, υπάρχει διάβαση και όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο πινακίδες για τους οδηγούς, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει διέλευση μαθητών.

«Είναι καλά»

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του παιδιού σημειώνει:

«Πήγαινε με τον μπαμπά στο σχολείο, είχε το βιβλιαράκι που παίρνει κάθε εβδομάδα και διαβάζουμε στο σπίτι, της έπεσε από το χέρι. Νεύριασε και τραβήχτηκε από το χέρι του μπαμπά. Ερχόταν το αυτοκίνητο, ευτυχώς με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα και την χτύπησε. Το παιδί ήταν καλά, δηλαδή σηκώθηκε αμέσως στα πόδια του. Πιο πολύ ήταν η τρομάρα αλλά για προληπτικούς λίγους καλέσαμε ασθενοφόρο για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις. Λίγες εκδορές έχει στη μέση της αλλά αυτό από το πέσιμο».