Κερατσίνι: Κρύβονται ή έφυγαν όσοι είδαν τον θάνατο της 8χρονης

Με ρυθμούς χελώνας προχωράει η έρευνα για την υπόθεση της 8χρονης στο Κερατσίνι που βρήκε τραγικό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε στην πόρτα του εργοστασίου και το παιδικό της κορμάκι συνεθλίβη.

Δύο μήνες αργότερα η έρευνα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης και ακόμα γίνονται καταθέσεις στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής. Μόλις τρία άτομα έχουν κληθεί να καταθέσουν στην αστυνομία, ενώ ακόμα εννέα εργαζόμενοι αναμένεται να κληθούν ως κατηγορούμενοι ή εν δυνάμει κατηγορούμενοι, όπως προέκυψε από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Όσοι είδαν την 8χρονη να εγκλωβίζεται στην πόρτα δεν έχουνε εντοπιστεί, με τους περισσότερους να εικάζουν πως είτε κρύβονται είτε έφυγαν, σύμφωνα με το MEGA.

«Όσο τα φώτα της δημοσιότητας έχουν αποτραβηχτεί από αυτή την ιστορία, τόσο η προανάκριση κινείται αργά», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Χαμάς αποδέχθηκε πρόταση των μεσολαβητών να επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την εκεχειρία στη Γάζα
14 Μαρτίου, 2025
Η Λινού κληρώθηκε ως μέλος της Επιτροπής από τους ανεξάρτητους βουλευτές για την Προκαταρτική Επιτροπή κατά Τριαντόπουλου
14 Μαρτίου, 2025
Λοβέρδος: Ο Μητσοτάκης πήρε το μήνυμα των μεγάλων συλλαλητηρίων και θα το μετατρέψει σε πράξη
14 Μαρτίου, 2025
Ισραήλ: «Η Χαμάς δεν έχει μετακινηθεί ούτε εκατοστό από τις θέσεις της»
14 Μαρτίου, 2025
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανανεώνει τις κυρώσεις κατά ρώσων πολιτών και οντοτήτων
14 Μαρτίου, 2025
15 δημόσια Λύκεια θα έχουν Διεθνές Απολυτήριο (IB) από το 2026
14 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Αντίρριο
14 Μαρτίου, 2025
Μικρούτσικος σε Φειδία Παναγιώτου: Είσαι ένα πολιτικό UFO
14 Μαρτίου, 2025
Πού θα ταφεί ο Μητροπολίτης Άνθιμος
14 Μαρτίου, 2025
Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία με δυο τραυματίες
14 Μαρτίου, 2025