Κηδεύτηκε στην Κρήτη η Chloe

Στην Κρήτη κηδεύτηκε το πρωί της Παρασκευής η 25χρονη Chloe που «έσβησε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο.

Η κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια συνδύαζε τη δουλειά με τις διακοπές της στην Κρήτη, καθώς εργαζόταν σε μπαρ των Μαλίων τα καλοκαίρια.

Την περασμένη Τετάρτη 5 Αυγούστου η νεαρή κοπέλα, που φίλοι αλλά και συνάδελφοι της την περιέγραφαν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε μπαρ στα Μάλια. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών της Εντατικής Μονάδας δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της αποφάσισαν να γίνει η κηδεία της και να ταφεί στην Κρήτη καθώς ήταν το μέρος που αγαπούσε τόσο πολύ.

Η 25χρονη ήταν ένα κορίτσι που ζούσε έντονα, ήταν η ψυχή της παρέας και αγαπούσε τη διασκέδαση συνδυάζοντας της πάντα με τη δουλειά έλεγαν όσοι την γνώριζαν.

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς της, λιγοι φίλοι από τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και φίλοι της και συνάδελφοι της από την περιοχή των Μαλίων, αποχαιρέτησαν στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου το χαμογελαστό κορίτσι, που έφυγε τόσο πρόωρα.

Πηγή: creta24

-Ad-