Κηδεία Βουτσά: Συντετριμμένη η σύζυγος του – Τι δήλωσε η κόρη του (pics)

Σήμερα πραγματοποείται η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο θάνατος του οποίου «βύθισε» στο πένθος τη χώρα.

Υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού έφθασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της.

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, θα τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών. Στις 11:00 θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά. Στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

H οικογένεια του Κώστα Βουτσά βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών και ανάμεσα στα πρώτα άτομα που έφθασαν ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία χθες είχε δηλώσει: «Ο Κώστας μας λείπει πολύ, θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα τον έχουμε, όμως, σε όλη μας τη ζωή, όσο ζούμε κι εγώ όσο ζω θα τον βλέπω στις ταινίες. Κωστάκη μου, σ’ αγαπούσα, σ’ αγαπώ, θα σε αγαπώ πάντα».

Η Σάντρα Βουτσά, λίγο πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία μίλησε στις κάμερες συγκινημένη.

«Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Ειναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει. Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν» είπε συγκινημένη η μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά.

-Ad-