Κηφισιά: Το βίντεο που τράβηξε στο μαγαζί ο δράστης μία μέρα πριν μαχαιρώσει τον 21χρονο

Ο νεαρός που μαχαίρωσε τον 21χρονο υπάλληλο στην Κηφισιά, μία μέρα πριν είχε επισκεφθεί το μαγαζί που εργαζόταν ο δεύτερος και είχε αναρτήσει σχετικό βίντεο στα social media, που δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν την επομένη.

Η εκπομπή «Live News» πρόβαλε το βίντεο που δημοσίευσε ο 24χρονης δράστης και φαίνεται να λέει ότι «θα γευματίσουμε με μια πολύ ωραία μακαρονάδα. Περιμένουμε ένα τιραμισού. Εύχομαι σε όλους καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα».

Μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή, ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, με ένα άτομο να λέει χαρακτηριστικά πως «δεν τον γνώριζε καθόλου απλά είχε πάει να φάει το προηγούμενο βράδυ, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram ότι του άρεσε πολύ το φαγητό και ήρθε την επόμενη μέρα και μπαίνει μέσα και ρωτάει τα παιδιά: “μόνο εσείς είστε εδώ;” και απαντάνε τα παιδιά: “ναι” και αρχίζει και μαχαιρώνει».

Επίσης, ο 24χρονος φέρεται να φώναξε «δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά», όταν δέχτηκε ερώτηση για τον λόγο που εξαπέλυσε την επίθεση.




Το χρονικό

Σε ώρα αιχμής (σ.σ. λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα) την Πέμπτη (2/11) και με το δρόμο γεμάτο περαστικούς ένας 24χρονος, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, εισέβαλε στο κατάστημα με ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 21χρονο υπάλληλο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός πριν από το μαχαίρωμα. Ο νεαρός άνδρας έπεσε κάτω αιμόφυρτος και διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».