Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης έδωσε το σήμα και τον τρόπο που πρέπει να μιλήσουμε στους συμπολίτες μας μέχρι την 25η Ιουνίου

«Οι μεταρρυθμίσεις, το κράτος δικαίου, η αύξηση μισθών και συντάξεων, η δυνατότητα να έχουμε κοινωνικά αγαθά, όπως η παιδεία και η υγεία, σε υψηλό επίπεδο, και φυσικά η αίσθηση ότι εδώ δεν υπάρχει αλαζονεία και μεγάλες κουβέντες, αλλά πολλή και σκληρή δουλειά που μας περιμένει, είναι το σήμα που σωστά έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μιλήσουμε ξανά στους συμπολίτες μας μέχρι την 25η Ιουνίου» ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1, όπως επισημαίνεται σεσημερινή ανακοίνωση.

Όπως τόνισε, πανθομολογουμένως όλοι οι πολίτες ζητούν να συνεχίσει η χώρα να έχει σταθερότητα και ανάπτυξη με ταυτόχρονη μείωση φόρων και εισφορών, και αναγνωρίζουν το έργο του Κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη τετραετία, γεγονός που αποτυπώθηκε στην κάλπη με το κυβερνών κόμμα να κερδίζει ψηφοφόρους από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας, πάντα με όσα ανακοινώνει ο κ. Κικίλιας.

Υπογράμμισε, δε, το «εντυπωσιακό», όπως το χαρακτήρισε, εύρημα της μεταστροφής της νέας γενιάς, η οποία παραδοσιακά, μέχρι πρότινος, ψήφιζε ριζοσπαστικά και σε θεωρητικό επίπεδο προοδευτικά. «Τι σημαίνει, όμως, προοδευτισμός; Σημαίνει καλώς εννοούμενος συντηρητισμός, δηλαδή κρατάω τα καλά και τα ενισχύω, και προσπαθώ να δώσω ώθηση στο μέλλον, προχωρώντας σε μεταρρυθμίσεις και στηρίζοντας όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα freedom pass- «τα οποία πολλοί λοιδώρησαν»- στις νέες θέσεις εργασίας που άνοιξαν μέσω της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας, στις νέες τεχνολογίες, και στη δυνατότητα να επιστρέφουν οι νέοι από το εξωτερικό. «’Αρα νομίζω ότι και η νέα γενιά είδε ότι εδώ γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια, όχι με λόγια, αλλά με έργα, να στηρίξουμε αυτούς που θέλουμε να είναι στην καρδιά της παραγωγικής διαδικασίας και να φύγουμε σιγά-σιγά από τις επιδοματικές πολιτικές. Τη νέα τετραετία θα προσπαθήσουμε να επιδοτηθεί η εργασία. Δηλαδή η δυνατότητα να δημιουργηθούν ποιοτικές και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Επισήμανε, επίσης, ότι κορυφαία στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας- για την οποία ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει μεγάλη μάχη– θα είναι τα επόμενα τέσσερα χρόνια να αυξηθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις.

Αναφορικά με την πορεία του τουρισμού, είπε ότι έχουν μπει πολύ ισχυρές βάσεις, με αποτέλεσμα η σεζόν να αναμένεται να έχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, οι οποίες δεν θα επηρεαστούν από τις δεύτερες εκλογές, όπως δεν επηρεάστηκαν και από αυτές τις 21ης Μαΐου.