Κιμούλης: Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα – Της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και κληθείς να απαντήσει στην καταγγελία της Ζέτας Δούκας.

«Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να την πάρει πίσω ακόμα και αν η Ζέτα Δούκα ανασκευάσει την καταγγελία της και ζητήσει συγγνώμη.

«Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου» είπε ο κ. Γιώργος Κιμούλης και εξήγησε πως «η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

Στην συνέχεια μιλώντας για εκείνη την παράσταση, ο ηθοποιός εξήγησε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης αναφερόμενος στο δικό του πρόσωπο.

Ο Γιώργος Κιμούλης, στην συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας».

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της».

Μάλιστα, για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα είπε ότι «θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει να μιλάει για ψευδή γεγονότα».

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».