Κίνα: Στους 48 οι νεκροί από την κατάρρευση τμήματος αυτοκινητόδρομου

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Κίνα μετά από κατάρρευση τμήματος αυτοκινητόδρομου.

Στους 48 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση τμήματος αυτοκινητόδρομου στη νότια Κίνα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των θυμάτων που μεταδόθηκε σήμερα από κρατικό μέσο ενημέρωσης.

Κάπου είκοσι οχήματα παγιδεύτηκαν εξαιτίας της κατάρρευσης τμήματος αυτοκινητοδρόμου που συνδέει την πόλη Μεϊτσού με την κομητεία Νταμπού, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, περί τις 02:10 (21:10 της Τρίτης ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV από την πλευρά του έκανε λόγο για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις».

Αγωγοί νερού καταστράφηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στη βιομηχανική επαρχία Γκουανγκντόνγκ, με πρωτεύουσα την Καντόνα, με αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμύρες και κατολισθήσεις μεγάλης κλίμακας.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν βροχές πολύ πιο ισχυρές από τις φυσιολογικές για την εποχή, λίγο πριν από την περίοδο των μουσώνων.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη ζευγάρι διαρρηκτών στη Νέα Πέραμο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Νωρίτερα η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Διαδικτυακή απάτη – Παρίσταναν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και απέσπασαν 28.000€
8 Φεβρουαρίου, 2025
«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη
8 Φεβρουαρίου, 2025
Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Έγγραφο για το «μπάζωμα» του χώρου – Πότε δόθηκε η εντολή για τη μεταφορά των χωμάτων
8 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας 41χρονου που «κατέληξε» στο τροχαίο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστά την επόμενη εβδομάδα τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη, Αμοργό – «Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα με πολύ έντονο ρυθμό»
8 Φεβρουαρίου, 2025
Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι – Τον ενοχλούσε το κλάμα του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
8 Φεβρουαρίου, 2025