ΚΙΝΑΛ: Οι τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία δεν μπορεί να συνεχιστούν

Την άμεση λήψη μέτρων από την κυβέρνηση, καθώς η κατάσταση δεν επιδέχεται αναβολές, ζητάει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τις χθεσινές τραγικές εικόνες στα δημόσια νοσοκομεία και τη διακοπή της εφημερίας στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει, άμεσα, «όλες οι δομές υγείας, όλο το ανθρώπινο δυναμικό, όλα τα ιατροτεχνολογικά μέσα, δημόσια, ιδιωτικά, στρατιωτικά, να ενταχθούν στη μάχη. Οι τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία δεν μπορεί να συνεχισθούν».

Ειδικά για τη διακοπή της χθεσινής εφημερίας του Λαϊκού Νοσοκομείου λόγω έλλειψης διαθεσίμων κρεβατιών, επισημαίνει ότι οι εικόνες με τους διασωληνωμένους ασθενείς στους διαδρόμους, οι καταγγελίες για ασθενείς που καταλήγουν εκτός ΜΕΘ, συγκροτούν ένα απαράδεκτο, εφιαλτικό σκηνικό.

«Προειδοποιούμε εδώ και μέρες για την ανάγκη να πάρει ανάσα το ΕΣΥ, με την επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών. Και των μεγάλων, που έχουν τις κατάλληλες δομές», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής και αφήνει αιχμές για υπουργούς της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι «είναι δέσμιοι των συμφερόντων και το βρίσκουν “αχρείαστο κόστος”. Ρεσιτάλ αναλγησίας και κυνικότητας, την ώρα που κινδυνεύει η ζωή των πολιτών».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025