Κινητό τηλέφωνο εξερράγη την ώρα που φόρτιζε

Αποζημίωση από κινεζική εταιρεία τηλεφώνων πρόκειται να ζητήσει ένας 42χρονος άνδρας από τη Λάρισα που είδε το κινητό του τηλέφωνο να τινάζεται στον αέρα την ώρα που φόρτιζε. Μάλιστα η συσκευή βρισκόταν στο κομοδίνο και σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τον 42χρονο άνδρα το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα και άκουσε ένα θόρυβο ενώ υπήρξε έντονη μυρωδιά. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είδε το κινητό να φλέγεται και να πετάγεται λιωμένο πλαστικό.σε ακτίνα κοντά στα 2 μέτρα. Ακόμη επεσήμανε ότι το ευτύχημα ήταν πως δεν έπαθε κανείς ζημιά. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες στη Βέροια.

Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο στοιχείο καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί από αυτόν στη χώρα μας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025