Κιβωτός: Αποκάλυψη «βόμβα» – Βρέθηκαν 150.000 δολάρια σε λογαριασμό του π. Αντωνίου

Οι εξελίξεις από του ελέγχους στα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τους λογαριασμούς, τις καταθέσεις και την ακίνητη περιουσία του ίδιου και της πρεσβυτέρας συνεχίζουν να είναι ραγδαίες και καθώς προχωράνε οι έρευνες, προκύπτουν και νέα ερωτήματα για την περιουσία των ιθυνόντων.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ερευνάται συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός του 2018, ο οποίος ανήκει στον πατέρα Αντώνιο, που περιέχει 150 χιλιάδες δολάρια.

Φέρεται πως συνδικαιούχοι στον λογαριασμό αυτό είναι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή και ακόμη τρεις.

Αδειάζουν το διαμέρισμά τους

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 9/12 αδειάζει το διαμέρισμα των 135 τμ του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Στην περιοχή του Κολωνού έχουν ήδη φθάσει δύο φορτηγά ώστε να ολοκληρώσουν την μετακόμιση και, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα θα μεταφερθούν σε αποθήκη.

Σημειώνεται ότι όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν καταχρηστικά ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, θα ελεκτούν από το νέο Δ.Σ. της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου”, καθώς θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία της δομής.