«Κιβωτός του Κόσμου»: «Δεχόμαστε ακόμη απειλές», δηλώνει η μητέρα του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο

«Τρέχουμε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Προσπαθώ να γίνει κάτι καλύτερο, αλλά όσο μεγαλώνει το παιδί, γίνεται και χειρότερα. Όπως θα κουβαλάει το παιδί μου μια ζωή όλο αυτό το θέμα που έχει γίνει, μια ζωή θα είναι κι αυτός μέσα», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Απειλές μέχρι και σήμερα υποστηρίζει ότι δέχεται τόσο η μητέρα του 15χρονου, που φέρεται να έχει υποστεί κακοποίηση από τον πατέρα Αντώνιο στην «Κιβωτό του Κόσμου». Ακόμα τονίζει πως το παιδί όχι μόνο δεν φαίνεται να ξεπερνά το σοκ, που υπέστη με το πέρασμα του χρόνου, αλλά η ψυχολογική του κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

«Ακόμα απειλείται το παιδί, απειλούν και εμένα, ακόμη και σήμερα με απειλούν… Δεν έχει ησυχάσει αυτό το θέμα. Γιατί έκανα μια καταγγελία… Δηλαδή, έπρεπε να το κρύψω. Με λίγα λόγια: ό,τι έγινε, έγινε. Να το ξανακάνει και σε άλλα παιδιά. Όχι, δεν θα το επιτρέψω. Ειδικά στο δικό μου το παιδί, θέλω την πραγματική δικαιοσύνη», τονίζει μιλώντας στο «MEGA».

Προϊόν πλαστογραφίας η αναίρεση της καταγγελίας

Ο δικηγόρος του 15χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε: «Είναι μια πρώτη δικαίωση αυτή η παραπομπή του πατέρα Αντωνίου στο δικαστήριο. Τα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί στο συμβούλιο ήταν τελικά πλαστά από την πλευρά του πατρός Αντωνίου για την ανάκληση ή την αναίρεση, αν θέλετε, του 15χρονου και της μητέρας του».

Η κατάθεση του 19χρονου για την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη

«Εγώ ξύπνησα, κοπάνησα το χέρι μου από τα νεύρα μου και κάθισα απέναντί του. Για πέντε λεπτά δεν μιλούσε κανένας μας και μετά, με εντελώς φυσιολογικό ύφος, με ρώτησε: “Γιατί κάθεσαι εκεί; Έλα δίπλα μου”».

Να σημειωθεί πως στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων της δομής.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025