Κιβωτός του Κόσμου: «Ξηλώνεται» η Διοίκηση

Την άμεση αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης έρχονται μετά και την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου, εν μέσω των σοκαριστικών καταγγελιών των τελευταίων ημερών, που έχουν λάβει μορφή «χιονοστιβάδας».

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό τόσο για το θέμα των συγκλονιστικών αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου όσο και για το σύνολο των προνοιακών δομών που με τη μορφή ΜΚΟ φιλοξενούν παιδιά.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή και με την εκκλησία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο χθες να προβαίνει σε μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση και να ανακοινώνει μέτρα κατά του πατέρα Αντώνιου μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Σε παράλληλο χρόνο με τη δικαιοσύνη, η εκκλησία θα διεξάγει τη δική της έρευνα, ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, προκειμένου να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση της εφιαλτικής αυτής υπόθεσης.