Κιβωτός του κόσμου: Οι κινήσεις στους λογαριασμούς του παπά Αντώνη και της πρεσβυτέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με την Οικονομική Αστυνομία να διαβιβάζει έναν ογκωδέστατο φάκελο με όλα τα στοιχεία της κατεπείγουσας έρευνας που διεξήγαγε για τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες τελευταία εξέλιξη είναι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ξεκινάει εξονυχιστικό έλεγχο του πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας, η οποία φαίνεται να είναι και η διαχειρίστρια της ΜΚΟ.

Συνέπεια του οικονομικού ελέγχου που θα υπάρξει για την πρεσβυτέρα θα οδηγήσει και σε έλεγχο εξ αντανακλάσεως και στα οικονομικά του πατέρα Αντωνίου, αλλά και στα άτομα της οικογένειας.

Το γεγονός που «χτύπησε» το καμπανάκι ελέγχου στην εν λόγω Αρχή ήταν οι χιλιάδες κινήσεις στους λογαριασμούς του παπά και της πρεσβυτέρας. Χαρακτηριστικός είναι ο αριθμός των κινήσεων που έχουν γίνει. Ο αριθμός αυτός φαίνεται να είναι κοντά στις 2 χιλιάδες.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Οικονομική Αστυνομία έχουν φθάσει στην Εισαγγελία Αθηνών κι αυτό σημαίνει ότι ξεκινά άλλη μία προκαταρτική έρευνα στο επίκεντρο της οποίας θα είναι ο πατέρας Αντώνιος.

Τα προς εξέταση αδικήματα της έρευνας αυτής θα είναι η φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή οποιαδήποτε άλλο κακούργημα προκύψει από την έρευνα.