Κιβωτός του Κόσμου: Τέλος χρόνου για τον πατέρα Αντώνιο – Πού βρίσκεται

Τρέχουν με γοργούς ρυθμούς οι εξελίξεις για την Κιβωτό του Κόσμου με τον κλοιό πλέον να στενεύει γύρω από τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός του Κόσμου: Τρέχουν αυτή τη στιγμή οι έρευνες μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων και καταγγελιών για όλα όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου. Στο επίκεντρο πλέον δεν είναι μόνο οι καταγγελίες για περιστατικά κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων, αλλά και η οικονομική δράση της ΜΚΟ.

Θυμίζουμε πως μόλιες χθες το πρωί, η Εισαγγελία Ανηλίκων, με ειδική διάταξη απαγόρευσε τόσο στον ίδιο όσο και σε πρώην στελέχη που απολύθηκαν, να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση, ως ένα μέτρο προστασίας των παιδιών.

Η εντολή έδινε προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο 24 ώρες μέχρι να εγκαταλείψει την Κιβωτό. Πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να βρίσκεται στη Δομή της οδού Σαρπηδώνος στον Κολωνό, στον τελευταίο όροφο της οποίας έχει μια από τις κατοικίες του, μέχρι αργά τη νύχτα.

Πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος και τι σκοπεύει να κάνει – Τα τελευταία δεδομένα

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει ήδη απομακρυνθεί από το κτίριο καθώς, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, έφυγε χθες το πρωί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εισαγγελική διάταξη, που του απαγορεύει, επί τρίμηνο, ακόμη και να πλησιάζει στις δομές της Κιβωτού, ο πατέρας Αντώνιος επικοινώνησε με την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και δήλωσε παρών.

Μάλιστα, οι συνήγοροί του φέρεται να επισκέφτηκαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο, και δήλωσαν τη νέα διεύθυνση του πατρός Αντωνίου, καθώς επίσης ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο πάτερ Αντώνιος διαμένει σε σπίτι στην Πετρούπολη που ή του παραχωρήθηκε ή το ενοικίασε.

Επισήμως πάντως, δεν υπάρχει ενημέρωση για το πού βρίσκεται.

Κιβωτός του Κόσμου: Τα επόμενα βήματα του πατέρα Αντωνίου

Κύκλοι από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν πως ο πατέρας Αντώνιος δεν επρόκειτο να φέρει αντίρρηση στις οδηγίες των Αρχών και θα αποχωρήσει όπως του ζητείται.

Σε περίπτωση που δεν το κάνει, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία δεν έχει την υποχρέωση να βρίσκεται έξω από κάθε δομή της «Κιβωτού» και μπορεί να επέμβει μονάχα εάν κάποιος υπάλληλος καλέσει και ενημερώσει πως ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται μέσα στην εκάστοτε δομή.

Ο πατέρας Αντώνιος φαίνεται πως προετοιμάζει τα επόμενα βήματα του στο δρόμο προς το γραφείο των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Για σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρικτές του ετοιμάζουν κινητοποίηση έξω από τη δομή στο Κολωνό με κεντρικό σύνθημα ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος και ψευδείς οι καταγγελίες.

-Ad-