Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είδα να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου φέρνει στο φως το Star.

Η 18χρονη Χριστίνα είδε με τα μάτια της τον εν λόγω άνδρα να κάνει άσεμνες χειρονομίες στον 19χρονο καταγγέλοντα..

Η αποκλειστική μαρτυρία της 18χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, σοκάρει.

Είδα τον πάτερ στη θάλασσα. Ο …. να πιάνει τον …. και να τον πετάει σαν παιχνίδι. Στο σημείο που τον έπιανε τού είχε βάλει το χέρι μέσα από το μαγιό. Το έχω δει με τα μάτια μου

Μάλιστα μετά την εικόνα που αντίκρυσε, ο 19χρονος την προσέγγισε, όπως υποστηρίζει, και της αποκάλυψε τι βίωσε.

Το κορίτσι, το οποίο δε φοβάται και μιλάει με το πρόσωπό της, είχε παρατηρήσει μια… «αδυναμία» υψηλού στελέχους της Κιβωτού στο πρόσωπο του 19χρονου.

Ο 19χρονος είχε μιλήσει παλιότερα για την Κιβωτό
«Ζητούσε από τον… άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο ο…, κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, ‘Ηπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος» είπε η κοπέλα στην κάμερα του Star.

Η νεαρή στη συνέντευξη μίλησε και για τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντωνίου.

«Ο… ήταν κακός, ψυχρός, απότομος, άκουγαν το όνομά του και κρύβονταν πίσω από τους τοίχους, τους μείωνε. Στον Βόλο νομίζω είχε χτυπήσει τρία παιδια» είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά, η Χριστίνα είπε στο Star πως αφ’ενός ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του πατρός Αντωνίου περί «παραβατικών παιδιών» και αφ’ετέρου θέλει να προστευθούν τα παιδιά στα οποία, όπως είπε, «τους συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι».

-Ad-