Κλέων Γρηγοριάδης στη Βουλή: Κύριε Χρυσοχοΐδη παραδίνομαι, παραδίνομαι (video)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε αρκετές φορές τη λέξη «παραδίνομαι».

«Έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, έστω ότι ήμουν ταραχοποιός, έστω ακόμα ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα σε κάποιες έκνομες, παράνομες πράξεις. Ειλικρινά σας ρωτάω όλους, πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ, οι άνδρες αποκατάστασης της τάξης;», είπε ο κ. Γρηγοριάδης τονίζοντας : «την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 συνέχισε λέγοντας πως «τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει και στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ, που αρχίζει να τον χτυπά στην κοιλιά».

«Σας ρωτώ, είναι Δημοκρατία όλη αυτή η αγριότητα; Αν αυτή είναι η Δημοκρατία που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε», είπε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πτέρυγα.