Κλινική στο Περιστέρι: Δεν ξέρουμε πού θα κάνουμε αιμοκάθαρση

Χθες υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό ο άνδρας η μητέρα του οποίου κάνει αιμοκάθαρση στην κλινική όπου διαπιστώθηκαν κρούσματα κορονοϊού και θάνατοι, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Εν αναμονή των δικών τους αποτελεσμάτων, εκτίμησε ότι «ο αριθμός των κρουσμάτων δεν είναι μόνο τόσος», αφού έχουν εξεταστεί και άλλοι άνθρωποι.

Το πρόβλημα είναι ότι, «δεν υπάρχει καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα για το πού θα κάνουν αιμοκάθαρση αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε ο ίδιος, ενώ παρατηρείται ότι και σήμερα συνεχίζονται οι αιμοκαθάρσεις στην εν λόγω κλινική στο Περιστέρι.

Προς το παρόν το συγκεκριμένο τμήμα είναι σε λειτουργία, αλλά σε ξεχωριστό κτήριο, όπου εξυπηρετούνται οι νεφροπαθείς, μέχρι να κλείσει και να μεταφερθούν αλλού.

«Προβληματισμό μας προκαλεί και το γεγονός ότι άφησαν άνθρωπο με υψηλό πυρετό να κάνει αιμοκάθαρση μαζί με άλλους ανθρώπους, ενώ γενικά τηρούν τα μέτρα προστασίας», κατέληξε ο ίδιος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Θέμα χρόνου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο από την τραγωδία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αμοργό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος στη Θεσσαλονίκη
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Σε 45 λεπτά ενδεχόμενο τσουνάμι θα φτάσει στην Τουρκία» – Τι λέει ο Παπαδόπουλος για τους σεισμούς στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025