Κόκκαλης: Ο νέος πολιτικός φορέας «Κόσμος» θα λάβει μέρος και στις εθνικές εκλογές

Ο Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε ότι ο νέος πολιτικός φορέας θα λάβει μέρος και στις εθνικές εκλογές.

Τον νέο πολιτικό φορέα, υπό τον τίτλο «Κόσμος», που θα λάβει μέρος στις ερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα φορέα που να είναι ανταγωνιστικός» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο επονομαζόμενο «πράσινο κίνημα» προσθέτοντας πως είναι επιτακτική η ανάγκη για εξεύρεση «πράσινων λύσεων» που υπάρχουν πανευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια για τους αγρότες, τους εργαζόμενους και για την νέα γενιά.

«Έναν νέο τέτοιο φορέα που θα προσπαθήσει να υπηρετήσει ο «Κόσμος» και στις εθνικές και τοπικές εκλογές πέραν των Ευρωεκλογών», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, καλώντας όλο τον κόσμο του «πράσινου» στην Ελλάδα να αγκαλιάσει το εγχείρημα.

«Οι λύσεις δεν μπορούν να έρχονται από τα πάνω προς τα κάτω. Οι λύσεις πρέπει να έρχονται από έναν νέο τρόπο συνεργασίας» σύμφωνα με τα λεγόμενά του, που προφανώς «φωτογράφιζαν» και την χθεσινή εκδήλωση των Τεμπονέρα. Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου.

«Εμείς δεν ερχόμαστε με την αυτοπεποίθηση των ιδεών μας, όπως άκουσα χθες σε κάποια εκδήλωση, αλλά με επιστημονική γνώση και με προσήλωση και σεβασμό στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, στη δημοκρατία, στην συμμετοχή και το κράτος δικαίου.Αυτές τις λύσεις, που τις βλέπουμε να αντιπροσωπεύονται και στην Ευρώπη, πρέπει να τις δούμε και στην Ελλάδα. Πρέπει να συγκροτήσουμε έναν πράσινο πόλο. Η κλιματική κρίση είναι εδώ και τώρα» όπως είπε.