Κολλέγιο Αθηνών: Το μήνυμα σε μαθητές και γονείς για το περιστατικό με τους εξωσχολικούς

Το Κολλέγιο Αθηνών με δύο ανακοινώσεις του προς τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, εξηγεί τι συνέβη με τον συναγερμό που σήμανε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1), μετά από περιστατικό με την παρουσία εξωσχολικών.

Η ανακοίνωση του Κολλεγίου Αθηνών προς τους γονείς: Σας ενημερώνουμε για περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο campus του Ψυχικού. Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου. Κρίναμε ότι το περιστατικό ενδεχομένως ενείχε κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητριών και των μαθητών μας.

Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμό ασφαλείας του Σχολείου και καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο Σχολείο και ανέλαβε υπηρεσία για εξονυχιστικό έλεγχο του campus.

Το προσωπικό ασφαλείας του Σχολείου μας κινήθηκε ακαριαία και οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν με τις μαθήτριες και τους μαθητές στις τάξεις τους. Με μήνυμα του President ενημερώθηκαν οι μαθητές, ώστε να μην ανησυχούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus».

Νωρίτερα υπήρξε μήνυμα του διευθυντή Κώστα Συνολάκη προς τα παιδιά και το οποίο ανεγνώσθη στις τάξεις.

Το μήνυμα ανέφερε: «Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου.

Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμοί ασφαλείας του Σχολείου και την Αστυνομία.

Θέλουμε την υπομονή και τη βοήθειά σας για να κάνουμε όλους τους απαραιτήτους έλεγχους.

Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας είναι ασφαλείς και περιμένουμε τις οδηγίες της Αστυνομίας για να επιτρέψουμε την ομαλή κυκλοφορία όλων μας στο campus».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γνωστή ηθοποιός στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ: Τεχνητή Νοημοσύνη εντόπισε φορολογικές αποκλίσεις
25 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Δήμητρα Ζωή
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βαριά σωματική βλάβη στους τρεις 17χρονους για τον ξυλοδαρμό συνομήλικου τους στην αυλή σχολείου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος που φέρεται να εξέδιδε την σύντροφό του παρά την θέληση της
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τρόμος για 31χρονη στη Θεσσαλονίκη – Της ξήλωσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητό της, την απείλησε και όρμησε να τη φιλήσει
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός – Τσατραφύλλιας: Χιόνια και κρύο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Υψηλές θερμοκρασίες και βροχές αυτή την εβδομάδα
25 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής ούτε επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει εγκληματική ενέργεια»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Δίκη Καργιώτη: Ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Tέλος στις φωτοτυπίες, ταυτοποίηση μέσω gov.gr – Τι είπε για Προσωπικό Αριθμό, πατίνια και MyStreet
25 Φεβρουαρίου, 2025