Κολωνός: «Έδωσε» άλλους δέκα η 12χρονη – Ποιοι θα απολογηθούν

Την επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους, κοντά της περιμένει η γιαγιά της 12χρονης, η οποία βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση κι εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στον Κολωνό.

«Θα γυρίσουν τα παιδάκια. Νιώθω μεγάλη χαρά που θα έχω τα παιδιά κοντά μου. Θέλω να γυρίσουν τα παιδιά, να γυρίσει και η μάνα τους και να γίνει η οικογένειά μας, όπως πρώτα. Όπως ήμασταν όλοι μαζί», είπε η γιαγιά των παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όσον αφορά στη νύφη της, η οποία είναι προφυλακισμένη, είπε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και περιμένει να βγει από τη φυλακή. Διέψευσε τέλος τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε απεργία πείνας αν απορριφθεί το αίτημά της για αποφυλάκιση.

Κολωνός: Το προφίλ των νέων ανθρώπων που θα κληθούν να απολογηθούν
Την ίδια ώρα αναμένεται να εκδοθούν το επόμενο διάστημα κι άλλα εντάλματα σύλληψης. Η 12χρονη.

Η ανήλικη στην τελευταία της συμπληρωματική κατάθεση φέρεται να αναγνώρισε ως βιαστές της πάνω από δέκα άτομα και να έδωσε στοιχεία για το προφίλ τους, την οικογενειακή τους κατάσταση και πληροφορίες για τα ραντεβού τους.

Επίσης φέρεται να μίλησε και για πρόσωπα στα οποία είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου και με τα οποία είχε συναντηθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταξύ αυτών των προσώπων είναι ένας 39χρονος, τον οποίο, όπως είπε, γνώρισε μέσω του «Μιχάλη». Όπως φέρεται να είπε η 12χρονη δε συναντήθηκε από κοντά μαζί του, αλλά εκείνος της είχε βάλει χρήματα σε κάρτα γιατί θα συναντιόντουσαν, όμως τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Φέρεται να του ζητά χρήματα προκαταβολικά, η ίδια ή ο Μίχος για φωτογραφίες και βίντεο, ενώ κανονίστηκαν αρκετά ραντεβού, τα οποία τελικά δεν έγιναν, ενώ η 12χρονη φέρεται να τον μπλόκαρε από κάθε επικοινωνία.

Η ανήλικη αναφέρθηκε επίσης σε έναν 57χρονο, ο οποίος έχει γεννηθεί σε νησί του Αιγαίου. Είχε κλείσει ραντεβού μαζί της όμως την πρώτη φορά που πήγε εμφανίστηκε η αστυνομία κι έφυγε. Στο δεύτερο ραντεβού δεν εμφανίστηκε η 12χρονη, ενώ φέρεται να της είχε ζητήσει φωτογραφίες και βίντεο, που όμως εκείνη δεν του έστειλε. Η 12χρονη φέρεται να του είχε πει ότι είναι 16 ετών.

Ένα ακόμα πρόσωπο είναι ένας 38χρονος, ο οποίος έστελνε χρήματα για βίντεο και φωτογραφίες, ενώ της ζητούσε και βιντεοκλήσεις. Είχε βάλει χρήματα σε λογαριασμό τέσσερις φορές.




Η 12χρονη αναφέρθηκε επίσης σε έναν 55χρονο, ο οποίος ζει εκτός Αττικής και σύμφωνα με την ίδια της μιλούσε πρόστυχα και περίεργα με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να διακόψουν κάθε επικοινωνία.

Ένας 47χρονος φέρεται να της είχε δώσει χρήματα για να τα δώσει κάπου, αλλά δεν είπε πού. Η 12χρονη φέρεται να πήρε τα χρήματα και να μη γύρισε στο ραντεβού. Βρέθηκε μαζί του μια φορά. Ο άνδρας φέρεται να την αναζήτησε γιατί τον κορόιδεψε.

Τέλος η ανήλικη έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε έναν παντρεμένο, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο περιγράφει ως παχουλό κύριο, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό αυτοκίνητο και της είχε προτείνει να φύγουν μαζί διήμερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ένας 42χρονος κλήθηκε να απολογηθεί για την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, ενώ σήμερα κλήθηκε κι ένας 60χρονος, ο οποίος επίσης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.