Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος για τους βιασμούς της 16χρονης

Ο 44χρονος έκανε τα πάντα για να πείσει τον εισαγγελέα ότι δεν τη βίαζε αλλά όλα έγιναν με τη συναίνεσή της όμως τελικά προφυλακίστηκε.

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε εισαγγελέα ο 44χρονος στον Κολωνό, που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη πρώην φίλη του γιου του.

«Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό» ισχυρίστηκε ο 44χρονος.

Ο 44χρονος προσπάθησε να πείσει πως είναι το θύμα της επίθεσης και ισχυρίστηκε ότι η 16χρονη τον χρησιμοποίησε με σκοπό να εκδικηθεί τον γιο του.

«Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου «πουλήσει έρωτα» κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και την νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου» είπε.