Κολωνός: Συνελήφθη και τέταρτος κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης – Τον «τσάκωσαν» στην Κόρινθο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν και τον τέταρτο κατηγορούμενο για την υπόθεση του μικρού κοριτσιού, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα.

Πρόκειται για 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων με καταγωγή από την Κόρινθο. Με τη σύλληψη του κλείνει ο “κύκλος” των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί την Πέμπτη για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού του μικρού κοριτσιού.

Θυμίζουμε ότι προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν οι τρεις νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του Κολωνού. Σημειώνεται πως τους και τους τρεις άντρες τους αναγνώρισε το 12χρονο θύμα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 39χρονο που είναι και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, ένας 35χρονος και ένας 55χρονος. Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος είναι αυτός που είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε δηλώσει πως μόλις είχε αντιληφθεί την πραγματική ηλικία του κοριτσιού είχε ενημερώσει τις Αρχές και παράλληλα είχε συνεχίσει να μιλάει μαζί με την 12χρονη στα πλαίσια δικής του έρευνας.

Πλέον δέκα είναι τα άτομα που εμπλέκονται με κατηγορίες στην υπόθεση, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να διευρυνθεί και ο κύκλος των κατηγορουμένων.