Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του – Τα πρώτα λόγια μετά την τραγωδία

Δύσκολες ώρες περνά η Βανέσα Μπράιντ, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Κόμπι Μπράιντ και της 13χρονης κόρης τους.

Λίγα 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, η Βανέσα Μπράιαντ τοποθετήθηκε για για πρώτη φορά.

Αφού έκανε ξανά δημόσιο τον λογαριασμό της στο Instagram, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της, βάζοντας μια με τον Κόμπι Μπράιαντ να κρατά την κόρη του Τζίτζι (από το All Star Game του 2016 που είχε γίνει στο Τορόντο).

Λίγο αργότερα, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ολόκληρη οι οικογένεια Μπράιαντ, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν την στήριξη τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του άντρα μου, Κόμπι – του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης Τζιάνα που ήταν μία καταπληκτική κόρη, μία εκπληκτική αδελφή για τις Ναταλία, Μπιάνκα και Καπρί.

Είμαστε συντετριμμένοι επίσης για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Κυριακή και μοιραζόμαστε τον πόνο τους.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή την στιγμή. Παίρνω δύναμη μόνο επειδή γνωρίζω ότι ο Κόμπι και η Τζιάνα ήξεραν ότι είχαν την αγάπη όλων. Νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι που τους είχαμε στην ζωή μας. Εύχομαι αν ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Δεν ξέρω πως θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα, είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε λόγω του Κόμπι και της αγαπημένης μας Τζίτζι, είναι αυτοί που μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς δεν έχει τέλος.

Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Να τους έχουμε μαζί μας για πάντα. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την αγάπη σας, την θλίψη σας και για την συμπαράσταση σας. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή την καινούργια πραγματικότητα» ενώ αναφέρει επίσης τα ιδρύματα τα οποία λειτουργούσε ο Κόμπε μαζί της, ώστε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει».

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_web_copy_link