Κόμπι Μπράιαντ: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια θανάτου στο δυστύχημα

Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια θανάτου των εννέα επιβαινόντων στο δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ εκδόθηκε από την αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Στο πόρισμα, αναφέρεται πώς η αιτία θανάτου των εννέα ανθρώπων που βρίσκονταν στο μοιραίο ελικόπτερο είναι το αμβλύ τραύμα.

“Ο θάνατος είναι άμεσος, πολλές φορές ακαριαίος” ανέφερε για τέτοιου είδους θανάσιμους τραυματισμούς εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ πως η φωτιά που προκλήθηκε με την πτώση του ελικοπτέρου του άλλοτε παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς, δεν ευθύνεται για κανέναν από τους εννέα θανάτους καθώς την ώρα που εκδηλώθηκε μετά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε ένα γήπεδο αμερικάνικου football στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, οι επιβαίνοντας ήταν νεκροί.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν βρέθηκαν ουσίες, όπως αλκοόλ ή χαπιών και ναρκωτικών στους θανόντες, κατά τη νεκροψία.

Το δυστύχημα συνέβη στις 26 Ιανουαρίου, όταν ο Κόμπι Μπράιαντ πήγαινε με τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα (Τζίτζι) στην Μάμπα Ακάντεμι, για αγώνα της.

Μαζί τους ήταν ο προπονητής Μπέιζμπολ Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι, η κόρη του Αλίσα, συμπαίκτρια της Τζίτζι, η προπονήτρια Κριστίνα Μάουζερ, η συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και η μητέρα της Σάρα.