Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την υγεία του – Συγκινεί η σύζυγός του (vid)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε νικητής στο σπίτι του, μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο κι η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στο «Σου Κου Family» για την πορεία της υγείας του.

Αρχικά, εξομολογήθηκε ότι ο γιος τους είναι αυτός που τους δίνει δύναμη: «Αυτός ο μικρός είναι η αδυναμία μας. Ο Αλέξανδρος δίνει δύναμη στον πατέρα του, σε εμένα, είναι η μεγάλη μας αγάπη».

«Ο γιος μας είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει, έχουμε πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας, αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πάνε καλά. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη 30 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του.

«Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, οι γιατροί το έκαναν πολύ εύκολο. Βγήκε χθες, είναι σπίτι και αναρρώνει. Δεν πονάει και έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έχει κάνει τόσο σοβαρό χειρουργείο. Όταν τελείωσε, με πήρε αγκαλιά, ήταν ανήσυχος, τον ηρέμησα και μετά μου έδωσε ένα φιλί και κοιμήθηκε», είπε η σύζυγός του.

«Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο, τον Ιούνιο, στα μάτια. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται πως στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος βαρύτατα στο κεφάλι.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε άμεσα στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και χειρουργήθηκε.

-Ad-