Κόντρα Μ. Κάτση – Αδ. Γεωργιάδη για α’ κατοικία

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριου Κάτση, με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 5 ετών από την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι εκείνος «εορτάζει» την επέτειο καθώς ήταν το «τίμημα για να απαλλαγούμε οριστικά από την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς».

Ακολούθησε η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «υπενθύμισε» στον Υπουργό πως «δεν έχετε την ιδεολογική ηγεμονία, το ότι οι μισθοί πρέπει να είναι χαμηλοί χωρίς εργασιακά δικαιώματα ή ότι οι τράπεζες πρέπει να παίρνουν την πρώτη κατοικία, δεν είναι ηγεμονία. Επικοινωνιακή υπεροπλία λέγεται».

Στην συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε στον κ. Κάτση ότι «ο νόμος για την άρση της Προστασίας της πρώτης κατοικίας είναι δικός σας και τον έχετε ψηφίσει και εσείς προσωπικά» κατηγορώντας τον μάλιστα για υποκρισία.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ξανά στον Υπουργό, αυτή τη φορά αναρτώντας ένα βίντεο του Γιώργου Χριστοφορίδη, στο οποίο ο  Αδωνις Γεωργιάδης συγκρίνει την πλατφόρμα Φλαμπουράρη με αυτό που φέρνει ο ίδιος μετά την 30η Απριλίου σχετικά με την πρώτη κατοικία και δηλώνει ότι «η πλατφόρμα Φλαμπουράρη είναι πολύ καλύτερη».