Κόντρα Ζουράρι και Ρωμανού για τη «μη συγγνώμη» του Κ. Μητσοτάκη (video)

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Κώστα Ζουράρι και του Νίκου Ρωμανού.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις σχολίασε το λόγο για τον οποίο δεν ψήφισε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί πως δεν το έκανε διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πρότεινε την κ. Σακελλαροπούλου, τον είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα «βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας» και μάλιστα τόνισε πως αν δεν του ζητήσει συγγνώμη ο πρωθυπουργός, και τον ίδιο να πρότεινε για πρόεδρο της δημοκρατίας, δεν θα δεχόταν.

«Ο κ. Ζουράρις, μεταπήδησε από τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ, με τρόπο πρωτόγνωρο και αντιθεσμικό, κάνοντας μάλιστα και κωλοτούμπα σε εθνικά θέματα όπως το μακεδονικό» σημείωσε ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ύστερα από ερώτηση των δημοσιογράφων, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν ζητά συγγνώμη η Νέα Δημοκρατία.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «αν κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, είναι εκείνοι που σε ένα πολιτικό σύστημα που βρισκόταν στα χειρότερα του δίνουν μια ακόμη σπρωξιά».