Κορονοϊός: 41 κρούσματα στην Κρήτη

Στα 41 έφτασαν τα επίσημα κρούσματα του κορονοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, καθώς ένα ακόμα θετικό κρούσμα βρέθηκε στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για άνδρα που προσήλθε ο ίδιος στο νοσοκομείο όπου του έγινε το τεστ που βγήκε θετικό.

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, δεν παρουσιάζει δηλαδή βαριά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Την ίδια, ώρα καλά είναι τα νέα για τον 55χρονο Κρητικό που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, καθώς η εξέλιξη της πορείας της υγείας του επιτρέπει στους γιατρούς να αποφασίζουν ίσως και αύριο την έξοδο του από τη Μονάδα.

Όμως σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 64χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, η οποία έφτασε στο Ηράκλειο με αεροδιακομιδή από τη Ρόδο.

Τέλος, στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρέθηκε πρόσφατα θετική στον κορονοϊό στην Ιεράπετρα.

Τέλος ανακούφιση προκάλεσε στους υπεύθυνους των φυλακών Νέας Αλικαρνασσού, το αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ για κορονοϊό που έγινε στον σωφρονιστικό υπάλληλο, η σύζυγος του οποίου βρέθηκε θετική στο νέο ιό.