Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2021 του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΒΙΑΝΕΞ σε live streaming, με τη διαδικτυακή παρουσία των 1.260 εργαζομένων του Ομίλου.

Παρόλο που οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την συγκέντρωση των εργαζομένων από κοντά, η θετική ενέργεια και οι ευχές που αντάλλαξαν, έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το 2021. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ζωντανή κλήρωση με 40 φλουριά και μοιράστηκαν ατομικά κεράσματα και δώρα.

O κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και έμπνευση για μια επιτυχημένη χρονιά δήλωσε: «Η χρονιά που πέρασε ήταν μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, δοκίμασε τις δυνάμεις μας σε εθνικό, συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Παρόλα αυτά όμως, αυτή η χρονιά μας έκανε να αξιολογούμε τις προτεραιότητές μας και μας έκανε πιο δυνατούς για το μέλλον. Μείναμε ασφαλείς και ταυτόχρονα γίναμε αρωγοί της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για όλη την προσωπική προσπάθεια που καταβάλετε αυτούς τους δύσκολους μήνες. Η εταιρεία μας συνέχισε να τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης και το 2020 παρά τις δυσκολίες και είμαι αισιόδοξος ότι και το 2021 θα είναι μία χρονιά επιτυχιών για τον Όμιλό μας που θα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αποτελεί πρωτοπόρο του κλάδου».

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ: «Μείναμε ασφαλείς και ταυτόχρονα γίναμε αρωγοί της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης»

Στη συνέχεια της εκδήλωσης την σκυτάλη πήραν ο κ. Παναγούλιας Κώστας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και ο κ. Παναγούλιας Δημήτρης, Μέλος Δ.Σ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. για να δώσουν τις ευχές τους για υγεία και για μία χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και σταθερή αναπτυξιακή πορεία για τον Όμιλο.