Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι ενώ είχε κορονοϊό

Σε εστία μόλυνσης από κορoνοϊό εξελίχθηκε το πάρτι που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας είναι η φοιτήτρια που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, δεν το γνώριζε κι έκανε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έδωσε το «παρών» μεγάλος αριθμός ατόμων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open και του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη, η φοιτήτρια, προ ημερών επέστρεψε από το Λονδίνο όπου σπουδάζει κι διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Ετσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.