Κοροναϊός: Ανακοινώνει μέτρα ο Μητσοτάκης

Μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού στην χώρα μας αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη για τον κοροναϊό που συγκαλεί ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, σήμερα στις έξι το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός επιστρέφει το βράδυ από την Αυστρία και αύριο θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορoναϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

Πιθανό «λουκέτο» σε ΟΛΑ τα σχολεία

Το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το «enikos» υπάρχουν πολύ έντονες σκέψεις για να προχωρήσει το συγκεκριμένο μέτρο, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

«Λουκέτο» σε ΟΛΑ τα σχολεία

Κλείνουν όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά καθώς και τα Πανεπιστήμια σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Το κλείσιμο όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες, για προληπτικούς λόγους, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για δυο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους με σκοπό να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού.