Κοροναϊός- Ελλάδα: Σε καραντίνα μετά τα φάουλ η Γιαμαρέλλου

Δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στην αρμόδια Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους.

Παράγοντες εντός των ημερών καθώς όπως τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Ελένη Γιαμαρέλλου έπειτα από τα δύο συμβάντα που κατεγράφησαν εν μέσω κρίσης κοροναϊού.

Το ένα συμβάν αφορά στη γνωστή υπόθεση με τις δηλώσεις της κυρίας Γιαμαρέλλου για τη θεία Κοινωνία όπου δήλωσε ότι η ίδια θα κοινωνήσει αφού ο ιός δεν μεταδίδεται το δεύτερο συμβάν αφορά στην καταστρατήγηση των εντολών του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο μόνος επιστήμονας που μπορεί να μιλά για τον αριθμό των κρουσμάτων και τις λεπτομέρειες του επιχειρησιακού σχεδίου είναι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης τσιόδρας.

Αντίθετα η κυρία Γιαμαρέλλου εμφανίστηκε την περασμένη πέμπτη σε τηλεοπτική εκπομπή δημοσιοποιώντας μάλιστα στοιχεία για τον αριθμό των κρουσμάτων πριν από την επιτροπή τα οποία δεν συνέπιπταν με τα επίσημα που ανακοινώθηκαν τελικό από τον κ. τσιόδρα.

Πληροφορίες: Εθνος