Κοροναϊός: Επέστρεψαν από το Λονδίνο οι μαθητές – Σε καραντίνα όλοι – Τι συνέβη στο αεροδρόμιο (pics)

Στην Αθήνα βρίσκονται οι μαθητές του Κολλεγίου οι οποίοι επέστρεψαν εκτάκτως στη χώρα μας. Εγινε επί τόπου έλεγχος, ενώ δόθηκαν οδηγίες στους μαθητές.

Όπως ενημερωθήκατε από το μεσημέρι της Παρασκευής (28/2), οι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών, θα επέστρεφαν απόψε στη χώρα μας από το Λονδίνο. Όπως και έγινε. Λίγα λεπτά μετά τις 22.00, το αεροσκάφος της Aegean προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι μαθητές, μαζί με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που τους περίμενε, ακολούθησαν ό,τι ορίζει το πρωτόκολλο γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το newsique, οι μαθητές φόρεσαν μάσκες, ενώ τους μέτρησαν τη θερμοκρασία, δίνοντάς τους παράλληλα συγκεκριμένες οδηγίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά παιδιά εμφάνισαν έντονο βήχα και πυρετό και θα εξεταστούν περεταίρω.

Σημειώνεται ότι η κόρη της 40χρονης, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν», δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ωστόσο πρέπει να εξεταστεί γιατί είχε ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα της στο Μιλάνο και για αυτό παρέμεινε στο Λονδίνο, όπως κι ένας συμμαθητής της.

Σε καραντίνα όλοι οι μαθητές

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsique δόθηκε ξεκάθαρη εντολή στους μαθητές να παραμείνουν στα σπίτια τους για 14 μέρες, χρόνος προβλεπόμενος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του newsique.gr: