Κοροναϊός: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στέλνει το δικό του μήνυμα

Το δικό του μήνυμα για τον κοροναϊό μέσω Instagram, έστειλε ο άσσος των γηπέδων, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται και αυτός προληπτικά σε καραντίνα στο σπίτι του στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας (είχε πάρει άδεια για να είναι στο πλευρό της μητέρας του, η οποία πρόσφατα υπέστη εγκεφαλικό) καθώς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό ένας συμπαίκτης του στη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγραψε:

«Ο κόσμος βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή από όλους εμάς. Σας μιλάω όχι σαν ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί για τις εξελίξεις, οι οποίες επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό όλοι μας να ακολουθούμε τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων για το πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

Θέλω να στείλω τις σκέψεις μου σε όλους όσους έχασαν κάποιον κοντινό άνθρωπο και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον ιό, όπως τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τη στήριξή μου στους εκπληκτικούς επαγγελματίες που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν να σωθούν άλλοι».

https://www.instagram.com/p/B9rh_jBAMQF/?utm_source=ig_embed