Κοροναϊός στην Ελλάδα: Μαρτυρία συνταξιδιώτη της 38χρονης ασθενούς

Συνταξιδιώτης της 38χρονης ασθενούς, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια πτήση που την μετέφερε από το Μιλάνο για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, μίλησε στο MEGA.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, πριν αποχωρίσουν από το αεροδρόμιο του Μιλάνου, τους πήραν την θερμοκρασία τους. Ωστόσο, δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην Αθήνα, κατά την άφιξή τους.

Σύμφωνα με τον συνταξιδιώτη ο οποίος γνωρίζει και προσωπικά την 38χρονη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η ίδια φαινόταν υγιέστατη, και τίποτα δεν πρόδιδε το ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο, καθώς αρκετοί είναι οι Έλληνες κάτοικοι της Ιταλίας που έχουν πανικοβληθεί από τις εξελίξεις και επιστρέφουν εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Από το πρωί της Τετάρτης (26/02) που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα, όπως εξήγησε ο συνταξιδιώτης της 38χρονης, έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από γιατρούς, που τον ρωτούν για την κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του, ενώ του έχουν αφήσει και κάποιο τηλέφωνο για να καλέσει σε περίπτωση που αισθανθεί αδιαθεσία.