Κοροναϊός: Το κτίριο της ΧΑΝΘ είχε επισκεφθεί ο γιος της 38χρονης

Το κτίριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη είχε επισκεφθεί ο γιος της 38χρονης που διαγνώστηκε με κοροναϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η επίσκεψη του μαθητή στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ ήταν για εκπαιδευτικούς λόγους όπως ενημερώνει η ΧΑΝΘ σε ανακοίνωσή της. Η απολύμανση των εγκαταστάσεων της ΧΑΝΘ είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως τις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη, στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., δημοτικού σχολείου, στο οποίο εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού, η Χ.Α.Ν.Θ. ενημερώνει:

Βρισκόμαστε σε πλήρη συνεργασία και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ο οποίος μας διαβεβαιώνει ότι δεν υφίσταται κίνδυνος.

Παρ΄ όλα αυτά, προχωράμε σε προληπτική απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων του κεντρικού κτηρίου, σήμερα Πέμπτη 27/2/2020, από τις 16:30 έως 19:30 και εκτός αυτού του χρονικού διαστήματος συνεχίζουμε κανονικά τη λειτουργία μας.

Επισημαίνεται ότι τα αθλητικά προγράμματα στο κλειστό αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΩΝ-ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ συνεχίζονται κανονικά».