Κορονοϊό – Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Με έχετε πρήξει»

Μετά την ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρας μας, οι ελληνικές Αρχές έκαναν έκκληση σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μένουν στο σπίτι.

Η Ιωάννα Τούνη την Κυριακή που μας πέρασε, αποφάσισε να πάει για τρέξιμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή.

Η influencer δημοσίευσε στα Instastories της ένα βίντεο από την ώρα που έτρεχαν οι δυο τους. Ωστόσο, το βίντεο αυτό, είχε ως συνέπεια να δεχτεί αντιδράσεις από τους followers της.

Η ίδια από την πλευρά της, δε δίστασε να υποστηρίξει την κίνησή της να πάει για τρέξιμο παρά τις οδηγίες #stayhome.

Το κείμενο που ανήρτησε:
«Με έχετε πρήξει για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν το περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά. Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι… αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο! Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο κλπ. Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΑ και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Είδε κανείς συνωστισμό στα Story μου; Έλα τώρα φιλάκια και μένουμε σπίτι χωρίς να χώνουμε τη μύτη μας στο σπίτι του άλλου».

-Ad-