Κορονοϊός: 17 οι νεκροί στην Ελλάδα

Τους 17 έφτασαν οι νεκροί λόγω κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον φονικό ιό.

Πρόκειται για έναν 64χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου και έναν 78χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο άτυχος 78χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, εξέπνευσε ένας 64χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ο ίδιος δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, αλλά κόλλησε από τη σύζυγό του, η οποία συμμετείχε στην εκδομή στους Αγίους Τόπους.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό από την ευρύτερη περιοχή. Ο 64χρονος έδωσε μάχη σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης για 11 ημέρες, με τους θεράποντες ιατρούς να παλεύουν για να τον κρατήσουν στη ζωή με αντιικά φάρμακα που είχαν είχαν χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του ιού του Εμπολα, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.